Ο απόλυτος οδηγός για τον αυτοέλεγχο για τη στυτική δυσλειτουργία – Cleveland Urology …

Ο απόλυτος οδηγός για τον αυτοέλεγχο για τη στυτική δυσλειτουργία – Cleveland Urology …

Ανασκόπηση Ανικανότητα (στυτική δυσλειτουργία) είναι η έλλειψη ικανότητας να αποκτήσετε και επίσης να διατηρήσετε μια σταθερή στύση επαρκή για σεξ. Το να έχετε κατά καιρούς δυσκολία στη στύση δεν αποτελεί απαραίτητα λόγο ανησυχίας. Εάν η ανικανότητα είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα, ωστόσο, μπορεί να δημιουργήσει άγχος και άγχος, να επηρεάσει τη θετική εικόνα του εαυτού σας και επίσης να συμβάλει σε προβλήματα συνεργασίας.

Εάν ανησυχείτε για την ανικανότητα, μιλήστε με τον γιατρό σας ακόμα κι αν είστε ταπεινωμένοι. Περιστασιακά, η αντιμετώπιση μιας κρυφής πάθησης αρκεί για να αντιστρέψει τη στυτική διαταραχή. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να απαιτούνται φάρμακα ή άλλες ευθείες θεραπείες. Προϊόντα & Λύσεις, Εμφάνιση επιπλέον αντικειμένων από εκδηλώσεις Mayo Clinic, Τα σημάδια της στυτικής διαταραχής μπορεί να αποτελούνται από συνεπή: Πρόβλημα στύσης Πρόβλημα διατήρησης στύσης Μειωμένη ανάγκη που σχετίζεται με το φύλο Πότε πρέπει να επισκεφτείτε έναν γιατρό, Ο οικογενειακός γιατρός είναι μια εξαιρετική περιοχή για να ξεκινήσετε όταν έχουν στυτικά προβλήματα.

Δείτε το Mayo Facility Men’s Health για να ξεκινήσετε. Λόγοι, Η διέγερση που σχετίζεται με το ανδρικό φύλο είναι μια περίπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει τον εγκέφαλο, τις ορμόνες, τα συναισθήματα, τα νεύρα, τη μυϊκή μάζα και τα αιμοφόρα αγγεία. Η ανικανότητα μπορεί να προκύψει από ένα πρόβλημα με οποιοδήποτε από αυτά. Ομοίως, το άγχος καθώς και οι ανησυχίες για την ψυχική ευεξία μπορούν να δημιουργήσουν ή να επιδεινώσουν την ανικανότητα.

Για παράδειγμα, μια μικρή φυσική κατάσταση που επιβραδύνει τη δράση σας που σχετίζεται με το σεξ μπορεί να προκαλέσει άγχος και άγχος σχετικά με τη διατήρηση της στύσης. Το στρες και το άγχος που προκύπτει μπορεί να οδηγήσουν ή να εντείνουν τη στυτική δυσλειτουργία. Φυσικοί λόγοι ανικανότητας, Σε πολλές περιπτώσεις, η στυτική δυσλειτουργία προκαλείται από κάτι σωματικό. Οι τυπικοί λόγοι αποτελούνται από: Καρδιαγγειακή νόσο Αποφρακτική τριχοειδών (αθηροσκλήρωση) Υψηλή χοληστερόλη Υπέρταση Διαβήτης Προβλήματα βάρους Μεταβολικό σύνδρομο μια κατάσταση που περιλαμβάνει αυξημένη υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλούς βαθμούς ινσουλίνης, σωματικό λίπος γύρω από τη μέση και υψηλή χοληστερόλη. ανάπτυξη ασθένειας ουλώδους ιστού μέσα στο πέος Εθισμός στο αλκοόλ καθώς και άλλα είδη σημαντική κατάχρηση Διαταραχές ύπνου Θεραπείες για καρκινικά κύτταρα του προστάτη ή διευρυμένο προστάτη Χειρουργικές επεμβάσεις ή τραυματισμοί που επηρεάζουν την kamagra oral jelly αγορα περιοχή της πυέλου ή το μυελό της σπονδυλικής στήλης Μειωμένη τεστοστερόνη Ψυχολογικές πηγές στυτικής δυσλειτουργίας, Το μυαλό παίζει ένα ζωτικής σημασίας καθήκον για την ενεργοποίηση της συλλογής σωματικών περιπτώσεων που πυροδοτούν μια στύση, ξεκινώντας με συναισθήματα σεξουαλικού ενθουσιασμού.

Αυτά περιλαμβάνουν: Άγχος, στρες και άγχος ή διάφορα άλλα ψυχολογικά προβλήματα υγείας Άγχος Προβλήματα σύνδεσης ως αποτέλεσμα στρες και άγχους, κακή επικοινωνία ή άλλες ανησυχίες Παράγοντες απειλής. Μπορεί να χρειαστείτε πολύ πιο ευθύ άγγιγμα στο πέος σας για να επιτύχετε και να διατηρήσετε μια στύση.

Για παράδειγμα: Επικοινωνήστε με τον ιατρό σας για να φροντίσετε τον σακχαρώδη διαβήτη, το καρδιακό πρόβλημα ή άλλες επίμονες καταστάσεις υγείας και ευεξίας. Επισκεφθείτε τον ιατρό σας για τακτικές εξετάσεις καθώς και ιατρικές εξετάσεις. Κόψτε το κάπνισμα, περιορίστε ή αποτρέψτε το αλκοόλ, καθώς και μην χρησιμοποιείτε παράνομα φάρμακα. Γυμναστείτε τακτικά. Λάβετε μέτρα για να μειώσετε την ένταση. Λάβετε βοήθεια για το στρες και το άγχος, την κλινική κατάθλιψη ή άλλες ψυχολογικές ανησυχίες για την υγεία και την ευεξία.

Ο απόλυτος οδηγός για τη στυτική δυσλειτουργία – Ασθένειες και καταστάσεις – Nhs Inform

Δείτε το Mayo Clinic Guys’s Health για να ξεκινήσετε. 03 Δεκεμβρίου 2021.

Η στυτική δυσλειτουργία είναι διαφορετική από διάφορες άλλες καταστάσεις που επηρεάζουν τη σεξουαλική επαφή. Ακριβώς εδώ υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα σημεία και τα συμπτώματα της ΣΔ, τι σας κάνει πιο πιθανό να δημιουργήσετε την πάθηση, καθώς και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε την απειλή για αυτήν. Κατανόηση των συμπτωμάτων ΣΔ Η ανικανότητα να έχετε ή να διατηρήσετε μια άφθονη στύση για σεξουαλική εργασία είναι το καθοριστικό σημάδι της ανικανότητας.